Samen werken, samen spelen

Wie zijn wij?

Peter Rens en Paul Rustige hebben in 2011 het Coachingsbedrijf opgericht om een platform te bieden voor Analytisch Coaches. Het is inmiddels uitgegroeid tot een netwerk van coaches, leidinggevenden en docenten die zijn opgeleid en voor nascholing en workshops ook bij het Coachingsbedrijf terecht kunnen.

Gedurende de afgelopen jaren heeft het Coachingsbedrijf zich ook meer gericht op het bedrijfsleven en de onderwijswereld.  Het credo “Beweging in de mens; de mens in beweging” geeft goed aan wat onze passie is op het gebied van talent- en teamontwikkeling. Wij leiden hiervoor leidinggevenden en docenten op of doen de interventies zelf.


Peter Rens

Drs. Peter G. Rens is analytisch coach en trainer. In gesprek met mensen ziet en voelt hij hun werkelijke potentie en hij begeleidt hen op hun reis deze te verder te ontdekken. In zijn benadering staat ego-ontwikkeling centraal: vertrouwen in jezelf, het zien van de ander, verantwoordelijkheid en geloven in de eigen potentie en leiderschap.
Peter werkt in het dagelijkse leven tevens als project directeur bij een internationale IT-firma. Hij verbindt daarbij de IT-implementaties en organisatieveranderprocessen aan de persoonlijke ontwikkeling van hen die deze raken. Het succes van projecten wordt immers bepaald door de kwaliteiten van de projectmedewerkers en het enthousiasme waarmee de mensen in de organisatie de nieuwe omstandigheden omarmen en aanvaarden.

Peter is daarnaast gespecialiseerd in assessments. Sinds 2008 heeft hij daarbij voor verschillende organisaties assessments uitgevoerd, zowel voor overheid als bedrijfsleven.

Aan het Jungiaans Instituut in Nijmegen volgde Peter in 2006 de eerste CADT-accreditatie. Daarbij werd hij gegrepen door de kracht van het instrument. Peter volgde in 2007 het seminar Persoonlijk Meesterschap bij Pieter van Breemen. In 2010 sloot hij aan het Odin Institute de opleiding tot Analytisch Coach af. Peter is tot 2012 verbonden geweest aan het Odin Institute als ODC 1 en ODC 2 docent. In 2017 deed hij de Opleiding tot Systemisch Coach aan het Hellinger Instituut.

Peter richtte in 2010 samen met Paul Rustige het Coachingsbedrijf op, waarbij wij nieuwe coaches opleiden in het instrument. Peter is hoofddocent van Het Coachingsbedrijf en is sinds september 2013 ook als docent verbonden aan The True Talent Team.

Peter is aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches NOBCO (aansluitnummer 31999).

 

Paul Rustige

Paul Rustige is een analytisch coach en trainer. Daarnaast heeft hij ruime ervaring als project- en accountmanager binnen de zakelijke dienstverlening, overheid en zorgsector.
Zijn kracht ligt in het aangaan van werkelijk contact, dit aangevuld met een analytische blik. Paul’s resultaatgerichtheid zorgt voor een focus op blijvende verandering.

Paul coacht op basis van verdiepend inzicht in mensen. Empathie en een waardevrije instelling vormen het uitgangspunt voor zijn dienstverlening. Zijn betrokkenheid en werkelijke interesse in zijn gesprekspartner zijn voelbaar.

De opleidingen Bedrijfskunde (Hogeschool Eindhoven) en Master of Information Management (Katholieke Universiteit Brabant) vormden voor Paul een basis. Vanuit deze basis is Paul zich verder gaan ontwikkelen als projectmanager en accountmanager (nu nog). Parallel hieraan heeft hij zich ontwikkeld op coachings- en trainingsgebied. Het geven van een training Projectmatig Creëren was één van de eerste stappen. Dit is later aangevuld met de accreditaties ODC (Odin Development Compass) en OCC (Odin Change Compass).
De anderhalfjarige opleiding Analytische Coaching bij Odin Institute in Houten vormt het sluitstuk (2008-2009). In 2017 heeft Paul de opleiding tot Systemisch Coach afgerond.

 

Sfeerimpressie

Op 21 september 2016 hebben wij ons vijfjarig bestaan gevierd met klanten en business partners. Het gezellig samenzijn werd opgeluisterd door een workshop van Marjon Otten, Peter Nouwen en Yvonne Simons waarin met kostuums de Me. archetypen ervaren konden worden. Tim Akkerman gaf een presentatie over het volgen van je passie en pakte daarna de gitaar voor een prachtig optreden. Een exclusieve barbecue maakte het feest compleet.

Onderstaand een sfeerimpressie in beeld.

Aangesloten Coaches

Het Coachingsbedrijf werkt samen met:

Referenties

Het Coachingsbedrijf heeft veel enthousiaste klanten. Dit zijn zelfstandige coaches, mensen uit het bedrijfsleven en de onderwijswereld. Na zes jaar wordt het wel eens tijd voor een rondje langs onze klanten om hun positieve ervaringen met ons in geschreven woord te delen, zodat wij deze rubriek kunnen vullen. Hierdoor kunnen jullie als bezoekers net zo enthousiast worden over onze geleverde diensten als onze klanten en wij dat zijn. In de tussentijd brengen wij je graag in contact met onze bestaande klanten.

Wij houden van contact

Stuur ons gerust een berichtje voor vragen of het delen van inzichten.

Niet leesbaar? Nieuwe anti-spam code captcha txt